kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 


Sinds september 2018 ben ik begonnen met werken bij Silver Psychologie. Ik was hiervoor net afgestudeerd, waarbij het starten bij een eerste baan toch spannend is. Dit is de reden waarom mij het traineeship binnen Silver Psychologie erg aansprak. Voor mij is het namelijk belangrijk om mijzelf te kunnen ontwikkelen en verder te kunnen leren en deze mogelijkheden zijn er volop binnen onze praktijk.

Het grote pluspunt binnen het traineeship vind ik dat je veel persoonlijke werkbegeleiding krijgt waarin je de ruimte en tijd voelt om alle zaken waar je tegen aan loopt te bespreken. Er is de mogelijkheid om te leren en groeien, waarbij de werkbegeleiding afgestemd is op wat jij als psycholoog wil leren. Ook vind ik het fijn dat jouw groei als psycholoog hierin centraal staat en hier ook op geëvalueerd kan worden, omdat jouw begeleider jouw leerproces van dichtbij volgt. Daarnaast is er altijd de ruimte om te overleggen met je werkbegeleider, regiebehandelaar maar ook met andere collega’s. Op deze manier wordt de goede zorg richting cliënten altijd gewaarborgd.

Wat mij verder aanspreekt binnen het werken bij Silver Psychologie is de verscheidenheid aan doelgroepen en problematiek. Je maakt kennis met veel verschillende en complexe problematiek en daardoor ook verschillende behandelvormen. Hierdoor blijft elke cliënt een uitdaging en kun je je breed oriënteren.

Kortom, houd jij van een uitdaging en staat voor jou groei en ontwikkeling als psycholoog centraal? Solliciteer dan voor een traineeship binnen Silver Psychologie.