kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 


Sinds september 2018 ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Silver Psychologie.
Voordat ik bij Silver begon heb ik ruim 1,5 jaar als diagnosticus gewerkt in een forensisch psychiatrisch centrum waar ik voornamelijk bezig ben geweest met onderzoek. Omdat ik graag de stap wilde zetten naar het geven van behandeling kwam ik bij Silver terecht.

Silver biedt beginnende behandelaren de kans om onder begeleiding van een ervaren (GZ)psycholoog veel te leren over het behandelen van uiteenlopende problematiek bij verschillende doelgroepen om zodoende het niveau van een zelfstandig werkende psycholoog te bereiken. Ik werk onder andere met mensen die depressieve klachten, angstklachten, dwangklachten en spanningsklachten hebben, maar ook met mensen met zelfbeeldproblematiek, trauma, persoonlijkheidsproblematiek, ontwikkelingsproblematiek en emotieregulatie problemen.

Binnen de praktijk wordt veel gewerkt met cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie. Dit zijn therapievormen die bewezen effectief zijn en waarin je als psycholoog intensieve begeleiding ontvangt om deze zelfstandig te kunnen toepassen in behandeling van complexe problematiek. Binnen Silver wordt veel zelfstandigheid verwacht van de psycholoog, maar dankzij de intensieve begeleiding van werkbegeleiders en de samenwerking met regiebehandelaren is er voldoende ruimte om te overleggen en de verantwoordelijkheid te delen. Voor mij is deze manier van werken erg prettig, die zelfstandigheid biedt namelijk ook veel ruimte en vrijheid, maar daarnaast is er ook voldoende ruimte voor samenwerking en collegialiteit, iets wat ik zelf erg belangrijk vind. De collega’s bij Silver zijn allemaal aardig, behulpzaam en enthousiast waardoor er een prettige en ontspannen sfeer heerst.

Ik ga dagelijks met veel plezier naar mijn werk en ontwikkel mijzelf nog elke dag verder binnen het vakgebied dankzij de kansen die hier geboden worden!