kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 


Sinds begin 2019 ben ik werkzaam binnen Silver Psychologie. Het was een bijzondere start want samen met één collega mocht ik een nieuwe locatie, in Eindhoven, openen. Ik ben meteen ondergedompeld in alles dat er komt kijken bij een nieuwe praktijk: van het leggen van contacten met nieuwe verwijzers tot het uitrollen van een behandelaanbod en van het uitkiezen van één de prachtige werkkamers tot het selecteren van de lekkerste koffie voor in de wachtruimte. Na enkele maanden hebben we twee leuke ambitieuze basispsychologen aan ons kleine team mogen toevoegen, waarna de praktijk in Eindhoven echt vorm kreeg. 

Mijn werkzaamheden omvatten onder andere een combinatie van diverse behandelingen aan mijn eigen cliënten, werkbegeleiding aan de basispsychologen en het regiebehandelaarschap.

Iedereen draagt bij aan het behouden en versterken van een goed draaiende, sterke praktijk door specifieke neventaken op zich te nemen en de verbinding met de andere locaties te leggen. Op deze manier zorgen we samen voor kwalitatief goede zorg en uniformiteit waar nodig.

Vanwege het feit dat alle behandelaren als ZZP’er zijn aangesloten bij een maatschap, is er veel ruimte voor eigen keuzes m.b.t. werkdagen en -uren, opleiding en werkdruk. Voor mij maakt dit de combinatie met mijn jonge gezin ideaal. 

Mijn eerste jaar bij Silver Psychologie zit er bijna op. Het was een intensief, leerzaam maar bovenal bijzonder jaar. Ik heb veel dingen gedaan die ik nog nooit eerder heb gedaan en wellicht niet eens verwacht had te kunnen. Ik kan met trots zeggen dat team Eindhoven er stevig bij staat en kijk vol vertrouwen naar de komende jaren.