Silver-Zuidplein-Rotterdam
 

Gezondheidscentrum Zuidplein

Strevelsweg 700/111 en 700/150 (1e etage)

3083 AS Rotterdam

Silver psychologie is gevestigd in Verzamelgebouw Zuid. Binnen in het Verzamelgebouw vindt u ons op de eerst etage. U kunt ons bereiken met de lift of via de trappen.

Parkeren:

Betaald parkeren in Rotterdam is veranderd. In 2014 is kentekenparkeren ingevoerd en zijn nieuwe parkeerautomaten geplaatst. Let op: houdt u rekening met extra tijd om te zoeken naar een parkeerplek in de omgeving van Verzamelgebouw Zuid in verband met werkzaamheden aan het parkeerterrein voor de deur van het gebouw waarin CASA Kliniek Rotterdam is gevestigd op de tweede etage.

Kentekenparkeren:

De nieuwe parkeerautomaten werken als volgt: u voert het kenteken van de auto in, bepaalt de parkeertijd en betaalt met pin of creditcard. Een parkeerkaartje achter de voorruit leggen is niet meer nodig, u kunt meteen naar uw bestemming lopen. Door het invoeren van uw kenteken, legt u digitaal vast dat u betaald heeft. Stadswachten controleren het kenteken om te zien of er betaald is. Betalen via de mobiele telefoon In plaats van betalen bij een parkeerautomaat kunt u ook gebruik maken van uw mobiele telefoon. 06-parkeren werkt eenvoudig: u meldt zich aan als u bent aangekomen en u meldt zich af voordat u wegrijdt. Aan- en afmelden kan via sms, app of door te bellen. Van tevoren inschatten hoe lang u wilt parkeren is met 06-parkeren niet meer nodig. U betaalt achteraf via de bank. Meer informatie hierover vindt u op http://www.rotterdam.nl/06parkeren

Psychologen: