kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Heeft u psychische klachten, zoals angst- of depressieve klachten, dan kan professionele ondersteuning een goede keuze zijn. Als u op zoek bent naar een erkende psycholoog in Tilburg, die u deze ondersteuning kan bieden, dan kunt u met een gerust hart aankloppen bij de praktijk van Silver Psychologie. Onze praktijk is sinds 2010 uitgegroeid tot een veelzijdige groepspraktijk voor psychologische zorg. Voor een deskundige en betrouwbare psycholoog in Tilburg bent u dan ook bij ons aan het goede adres. Ook voor inwoners van Breda, Rijen, Gilze en omgeving bieden wij professionele hulp.

Prettige sfeer

De psychologische zorg van Silver Psychologie is bedoeld voor volwassenen, jongeren en kinderen met uiteenlopende problematiek. Diagnostiek, individuele hulp en groepsbehandeling, er is altijd een psycholoog van Silver in Tilburg, Breda, Leiden of Rotterdam die u op de juiste manier kan bijstaan. U kunt onze hulp inroepen wanneer u graag zou willen dat een deskundige eens met u meekijkt. Wij maken veelvuldig gebruik van cognitieve gedragstherapie en EMDR-behandeling. Maar ook andere behandelmethoden zoals schematherapie, cliëntgerichte therapie en mentaliseren bevorderende therapie zijn mogelijk. We kijken altijd naar wat het beste bij u past. Behandelingen worden dan ook op maat gemaakt.

Twijfel niet

Veel mensen vinden het moeilijk om de stap te zetten om een afspraak te maken met een psycholoog. Ze denken vaak dat hun problemen vanzelf wel over gaan of dat de klachten niet erg genoeg zijn voor een psycholoog. Ze schuiven hun problemen voor zich uit en het wordt vaak alleen maar erger. Voelt u ook die twijfel, neem dan toch gerust eens contact met ons op. Wij kunnen uw vragen beantwoorden en uw twijfel wegnemen. Juist als je er vroeg bij bent, kunnen we u goed helpen. Soms is professionele hulp net wat wat u nodig hebt. Wij zijn dan ook de aangewezen psycholoog in Tilburg.

Makkelijk bereikbaar

Als u een psycholoog in Tilburg nodig heeft, kies dan voor Silver Psychologie. Omdat wij beschikken over locaties in Tilburg en Breda, zijn onze praktijken ook makkelijk bereikbaar voor mensen uit Rijen, Gilze en omgeving. Wij doen in beide praktijken ons best u in een prettige sfeer goede zorg te bieden.

Contact

Bent u op zoek naar een psycholoog in Tilburg of omgeving en wilt u meer weten over de zorg die we u of uw kinderen kunnen bieden, neem dan contact met ons op via 013 - 750 38 26 of per mail via info@silverpsychologie.nl