kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Laat u niet langer belemmeren door angststoornissen of depressies maar zoek hulp bij een psycholoog. In Zeist kan Silver Psychologie u helpen. Kunt u niet langer genieten van de kleine dingen die het leven te bieden heeft? Hangt er een grauwe sluier over uw dag of blijft u het liefst thuis? Schakel dan een psycholoog in. Bij Silver Psychologie gaat u samen met een erkende therapeut aan de slag om uw problemen op een constructieve wijze aan te pakken. Zodat u weer verder kunt gaan met uw leven.

Verschillende problemen

Iedereen zit soms een periode wat minder lekker in zijn vel. Maar soms komt u er zelf niet meer uit. Misschien omdat u te maken heeft met heftige situaties zoals een scheiding, burn-out, rouw, problemen op het werk of in de familie of onzekerheid. Uw hoofd zit dan vol en u bent niet in staat ruimte en rust te creëren. En dat belemmert u in uw dagelijkse werkzaamheden. Onze psycholoog in de praktijk in Zeist kan u helpen door middel van therapie. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten therapieën zoals (geïntegreerde) cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie, EMDR of kinderpsychologie.

Meest geschikt

Bij Silver Psychologie worden behandelingen altijd op maat gemaakt. Welke therapievorm het beste bij u past, hangt af van verschillende factoren. Daarom maken we van tevoren altijd een analyse van de oorzaak van de klachten. Onze psycholoog in Zeist stelt naar aanleiding van de eerste gesprekken met u en enkele vragenlijsten die u invult dan ook altijd eerst de diagnose, voordat het behandelplan wordt opgesteld. Het behandelplan wordt uiteraard alleen opgesteld in overleg met u. Uitgangspunt is dat de behandeling niet korter duurt dan mogelijk is en niet langer dan nodig.


Contact

Als u nog vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar bggz@silverpsychologie.nl of telefonisch contact met ons opnemen. Heeft u al een doorverwijzing van uw huisarts, dan kunt u ook het online aanmeldformulier invullen voor het starten van het behandeltraject.