kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Als u een erkende psycholoog in Hoofddorp zoekt, kunt u altijd terecht bij de praktijk van Silver Psychologie tot eind 2020 online of in onze vestiging in Leiden. Begin 2021 opent onze vestiging in Hoofddorp. Onze praktijk is sinds 2010 uitgegroeid tot een veelzijdige groepspraktijk voor allerlei soorten psychologische zorg. Wij hebben praktijken in heel Nederland en bieden ambulante psychologische behandeling voor uiteenlopende klachten aan volwassenen, jongeren en kinderen. Dit doen we binnen de generalistische Basis GGZ en de gespecialiseerde GGZ zorg. We werken veel in samenwerking met andere disciplines om zo de kwaliteit van zorg te verbeteren. Bij Silver Psychologie vindt u alleen een erkende psycholoog. In Hoofddorp staan wij vanaf begin 2021 graag voor u klaar.

Verschillende disciplines

Bij Silver Psychologie leveren we altijd maatwerk. We kijken eerst naar de oorzaken van de klachten, vervolgens wordt er een behandeling op maat gemaakt. We werken niet standaard met protocollen, maar we kunnen hier wel ervaring uit halen als dat nodig is. Zo wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie. De meeste behandelingen zijn individueel, soms wordt er ook gebruik gemaakt van groepsbehandeling als dat het resultaat ten goede komt. Bij onze praktijken hebben we het uitgangspunt dat de behandeling niet korter duurt dan mogelijk en niet langer dan nodig.

Prettige sfeer

Als u te maken heeft met depressieve klachten of angststoornissen is de drempel om naar een psycholoog te stappen vaak hoog. Misschien denkt u wel dat uw klachten vanzelf wel weer overgaan of dat het allemaal wel meevalt. Maar als u uw problemen voor u uitschuift, worden deze vaak alleen maar groter. Bij Silver Psychologie proberen we die drempel zo laag mogelijk voor u te maken. Als u twijfel voelt, neem gerust eens contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen. Soms is professionele hulp net dat extra zetje dat u nodig heeft. Onze psycholoog voor Hoofddorp en omgeving kijkt graag samen met u naar uw klachten of problemen.

Contact

Als u op zoek bent naar een psycholoog in Hoofddorp, kies dan alvast voor Silver Psychologie. Onze praktijken zijn goed bereikbaar en wij doen altijd ons best u in een prettige sfeer goede zorg te bieden. Wij denken graag met u mee over de beste behandelmethode voor uw problemen. Door onze brede specialisatie zijn wij een praktijk waar iedereen terecht kan. Van jonge kinderen tot volwassenen. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie over het vinden van een psycholoog in regio Hoofddorp, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u zich aanmelden bij onze praktijk via het online aanmeldformulier.