kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Op zoek naar een psycholoog die met de methode EMDR werkt in Tilburg? Dan moet u bij Silver Psychologie zijn. Deze praktijk heeft veel ervaring met deze specifieke vorm van therapie. Veel psychische klachten, zoals angst- en depressieve klachten, worden veroorzaakt door onverwerkte traumatische gebeurtenissen. Ook wanneer mensen zich niet bewust zijn van het feit dat deze gebeurtenissen nog een rol spelen, is het zinvol bij psychische klachten goed te onderzoeken of mogelijk sprake is van onverwerkte herinneringen die bijdragen aan het in stand houden van de klachten. Bij Silver Psychologie hebben we veel ervaring met EMDR in onze praktijken in Tilburg, Breda, Leiden en Rotterdam.

Traumatische gebeurtenis

Veel mensen kunnen traumatische gebeurtenissen op eigen kracht verwerken. Maar soms lukt dat niet helemaal en blijft een nare ervaring ervoor zorgen dat ze niet opknappen tot hun oude niveau. De behandelmethode EMDR kan dan een oplossing bieden. Want EMDR baseert zich op het natuurlijke verwerkingsmechanisme in onze hersenen. Dit kan geblokkeerd raken door een trauma en via EMDR wordt die blokkade opgeheven. Als die blokkade opgeven is, kunt u weer verder en uw leven opnieuw opbouwen.

Erkend

Op zoek naar een psycholoog die met de methode EMDR werkt in Tilburg? Bij Silver Psychologie kunnen we u verder helpen en wordt u geholpen door erkende psychologen die een erkende EMDR-opleiding hebben gevolgd. Wij hebben veel ervaring in huis en helpen u in een vertrouwde omgeving. Er wordt sterk afgeraden om EMDR te volgen bij hulpverleners die daarvoor geen erkende vooropleiding hebben gevolgd, omdat dit ernstige bijwerkingen met zich kan meebrengen. Kies dus voor zekerheid en kwaliteit door een afspraak te maken bij Silver Psychologie.

Verschillende locaties

We bieden de methode EMDR niet alleen voor mensen uit Tilburg. Ook als u EMDR zoekt in Breda, Rijen, Leiden, Rotterdam, Zeist of omgeving, staan wij voor u klaar. EMDR werkt snel, zodat mensen na een enkelvoudig trauma vaak na één of enkele zittingen al in staat zijn om hun dagelijks leven weer op te pakken. Aan EMDR valt te denken bij Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS), fobieën, angststoornissen, depressie, zelfbeeldbeschadiging en onbegrepen lichamelijke klachten of onbegrepen pijnklachten. Ook voor kinderen bieden wij EMDR in Tilburg, Breda, Rijen, Gilze en omgeving.

Contact

U kunt meer informatie vinden over EMDR op www.emdr.nl. Natuurlijk kunnen wij u ook verder helpen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 013 - 750 38 26. Per mail op info@silverpsychologie.nl.