kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Zoekt u een psycholoog in Breda om u te ondersteunen bij psychische klachten zoals angstaanvallen, depressie of trauma’s, dan bent u bij Silver Psychologie aan het juiste adres. Onze psychologen hebben ieder hun eigen specialisatie(s) waardoor wij u de beste geestelijke gezondheidszorg kunnen bieden. Wij bieden ambulante psychologische behandeling voor uiteenlopende psychische klachten aan zowel volwassenen als kinderen en jongeren. We werken zo veel mogelijk samen met andere disciplines, om hiermee de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Bij ons vindt u een psycholoog in Breda om u te begeleiden met:

  • (Geïntegreerde) cognitieve gedragstherapie.
  • Schemagerichte therapie.
  • EMDR.
  • Kinderpsychologie.

Maatwerk

Bij Silver Psychologie worden behandelingen op maat gemaakt. Eerst kijken we naar de oorzaak van de klachten. Er wordt niet standaard gewerkt met protocollen, maar deze kunnen wel als handvat dienen. Uitgangspunt van de behandeling is dat deze niet korter duurt dan mogelijk maar ook niet langer dan nodig. Meestal zijn de behandelingen individueel maar soms maken we ook gebruik van groepsbehandeling. Uiteraard kijken we naar wat het beste bij uw situatie past.

Goed bereikbaar

Bij Silver Psychologie kunt u niet alleen voor een psycholoog in Breda terecht, maar wij hebben ook vestigingen in Tilburg, Leiden en Rotterdam voor cliënten uit deze regio. Wij vinden immers dat goede zorg voor iedereen toegankelijk en bereikbaar moet zijn, zonder daarvoor lang te hoeven reizen. Dankzij onze centrale vestigingen kunt u bij ons hierop rekenen.

Prettige sfeer

Misschien vindt u het een grote stap om contact op te nemen met een psycholoog. Of denkt u dat de klachten vanzelf wel weer overgaan. Schroom niet maar neem contact met ons op. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u bij ons in een persoonlijke en prettige sfeer uw verhaal uit de doeken kunt doen. Ook als u nog niet zeker weet of een psycholoog in regio Breda, regio Tilburg, regio Leiden of regio Rotterdam u verder kan helpen met uw problemen, bent u bij ons van harte welkom. Wij denken graag met u mee over de beste aanpak van en/of behandelmethode voor uw problemen. Door onze brede specialisaties zijn wij bovendien een praktijk waar iedereen terecht kan. Van jonge kinderen tot volwassenen. Wij helpen u graag verder.

Contact

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie over het vinden van een psycholoog in regio Breda, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u zich aanmelden bij onze praktijk via het online aanmeldformulier.