kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Als u een psycholoog in de omgeving Leiden zoekt, neem dan eens contact op met Silver Psychologie. In onze moderne en veeleisende samenleving lopen veel mensen rond die het gevoel hebben dat ze niet goed mee kunnen komen. Hierdoor kunnen angst- en/of depressieve klachten ontstaan. Wanneer het niet lukt om zelfstandig uw problemen op te lossen, is het raadzaam om met een psycholoog in gesprek te gaan. Onze psycholoog in Leiden kan u vakkundig helpen om aan uw problemen te werken.

Traumatische ervaring

Uiteraard kan een psycholoog in Leiden ook uitkomst bieden bij problemen die zijn ontstaan door een traumatische ervaring. Bij Silver Psychologie hebben wij hier verschillende behandelmethodes voor individuele behandelingen of EMDR – een kortlopende therapievorm die bij uitstek geschikt is voor het verwerken van traumatische ervaringen. Bovendien weet u bij ons zeker dat u de hulp krijgt van een erkend en gediplomeerde psycholoog.

Diagnose

Aan het begin van het behandeltraject wordt in de eerste gesprekken altijd eerst de diagnose gesteld. Ook krijgt u van ons enkele vragenlijsten mee, die de psycholoog in Leiden helpen om meer informatie over u en uw situatie te verkrijgen. Naar aanleiding hiervan kunnen wij samen met u een behandelplan opstellen.

Grote stap

Soms is de stap best groot om een afspraak met een psycholoog te maken. De meeste mensen denken vaak dat hun problemen vanzelf wel weer over gaan of dat de klachten niet erg genoeg zijn voor een psycholoog. Ze verdringen hun gevoelens en schuiven hun problemen voor zich uit. Maar dat is niet de juiste oplossing. Voelt u ook die twijfel, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen uw vragen beantwoorden en uw twijfel wegnemen. Juist als u er vroeg bij bent, kunnen we u goed helpen. Soms is professionele hulp net wat u nodig hebt.

Goed bereikbaar

Als u een psycholoog in Leiden nodig heeft, kies dan voor Silver Psychologie. Wij beschikken ook over locaties in Tilburg, Breda en Rotterdam. Wij vinden namelijk dat psychologische hulp voor iedereen dichtbij moet zijn. In onze praktijken doen we ons best u in een prettige sfeer goede zorg te bieden. Niet voor niets beoordelen onze patiënten onze zorg gemiddeld met een 8,2.

Contact

Heeft u nog vragen over één van bovenstaande therapieën bij een psycholoog in Leiden? Neem dan contact met ons op. Bent u doorverwezen door uw huisarts, dan kunt u ook meteen het online  aanmeldformulier  invullen. Wij helpen u graag verder.