kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen

Binnen onze praktijken in Tilburg en Eindhoven hebben we per september 2021 klinische stageplaatsen beschikbaar voor studenten Klinische Psychologie óf aanverwant. Onze stageplaatsen kennen een duur van ca. 9 maanden, 3 dagen p/week.

Als stagiair ga je kennismaken met verschillende, veelal complexe, problematieken en de diverse behandelvormen (oa CGT, EMDR en Schematherapie) waar we binnen onze praktijk gebruik van maken.

Gedurende de stage bestaat er de mogelijkheid om je BAPD te behalen.

Wie ben jij

Je volgt de Universitaire opleiding 'klinische psychologie' óf aanverwant. Wij geven de voorkeur aan kandidaten die woonachtig zijn in de regio van onze praktijk, die starten met het laatste jaar van de master én voor wie de stage het laatste onderdeel van hun opleiding is.

Wij zoeken kandidaten die leergierig zijn en prima zelfstandig kunnen werken. Daarnaast ben je enthousiast, ondernemend, stressbestendig en sta je stevig in je schoenen.

Wat bieden wij

Je ontvangt professionele begeleiding van een enthousiaste collega en gaat onderdeel uitmaken van een prettig team met betrokken collega’s. Na een positieve afronding van je stage bij Silver Psychologie bieden wij eventueel de mogelijkheid om door te stromen in ons traineeship voor een langdurige samenwerking.

Interesse

Ben jij op zoek naar een stageplaats én geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie: sollicitatie@silverpsychologie.nl. Solliciteren is mogelijk tot 15 februari 2021.

Ervaring huidige stagiair: “In deze stage werk je in een klein team van gedreven professionals. De begeleiding die je krijgt in combinatie met de zelfstandigheid is voor mij heel waardevol. Ik krijg veel kansen om mezelf te ontwikkelen en klaar te stomen om straks als psycholoog zelfstandig aan de slag te gaan “