kinderen1 kinderen2 kinderen3 volwassenen
 

Zoekt u een erkende psycholoog die veel ervaring heeft met EMDR in de regio Utrecht? Dan moet u bij de praktijk van Silver Psychologie zijn. Wij hebben namelijk veel ervaring met deze specifieke vorm van therapie. Veel psychische klachten, zoals angst- en depressieve klachten, worden veroorzaakt door onverwerkte traumatische gebeurtenissen. Misschien bent u zich er niet van bewust dat deze gebeurtenissen nog steeds een rol spelen in uw leven. Daarom kan het zinvol zijn om te onderzoeken of onverwerkte herinneringen een rol spelen bij uw klachten. Dat doen we met de methode EMDR. In Zeist (Utrecht) wordt hier veel gebruik van gemaakt, en met resultaat.

EMDR kan oplossing bieden

Soms maakt u een traumatische gebeurtenis mee. Dit hoeft niet altijd iets groots te zijn, misschien denkt u dat u het allang verwerkt hebt. Soms is dat niet het geval en blijft die nare ervaring u in de weg staan. De behandelmethode EMDR kan dan een oplossing bieden. EMDR baseert zich op het natuurlijke verwerkingsmechanisme in de hersenen. Dit mechanisme kan geblokkeerd raken door een trauma. Met EMDR wordt deze blokkade opgeheven en kunt u weer geheel opknappen en uw leven opnieuw opbouwen.

Voor wie is EMDR?

EMDR is geschikt voor mensen met een Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS), fobieën, angststoornissen, depressie, zelfbeeldbeschadiging en onbegrepen lichamelijke klachten of onbegrepen pijnklachten. Ook voor kinderen bieden wij EMDR in Zeist, regio Utrecht. Van deze methode is inmiddels bewezen dat het werkt. Na een paar sessies merkt u al resultaat. En aan het einde bent u weer in staat uw leven op te pakken.

Erkende praktijk

Bij Silver Psychologie hebben alle psychologen een erkende EMDR-opleiding gevolgd. Op zoek naar een psycholoog die met EDMR werkt in Zeist (Utrecht)? Dan bent u bij ons dus aan het goede adres. Onze psychologen hebben veel ervaring en helpen u graag in een vertrouwde omgeving. We raden u sterk af om EDMR te volgen bij hulpverleners die daarvoor geen erkende opleiding hebben gevolgd omdat dit ernstige bijwerkingen met zich mee kan brengen. Kies voor kwaliteit door een afspraak te maken bij Silver Psychologie, de praktijk met veel ervaring met EMDR in Zeist regio Utrecht.

Contact

Wilt u meer weten over EMDR in onze praktijk in Zeist (Utrecht)? Neem dan gerust contact met ons op. Naast Utrecht, hebben we praktijken door heel Nederland. U kunt niet alleen voor EMDR bij ons terecht, maar ook voor veel andere psychologische behandelingen. Wij vertellen u daar graag meer over.