Silver-Zuidplein-Rotterdam

Locatiegegevens:
Het Verzamelgebouw is gelegen aan de Strevelsweg te Rotterdam, één van de belangrijkste verkeersaders van Rotterdam-Zuid. Het object is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Zuidplein, één van Rotterdams grootste overdekte winkelcentra.

De locatie is zeer goed te bereiken met openbaar vervoer, nabij het gebouw stopt buslijn 66, een verbinding tussen Station Rotterdam-Zuid en het Zuidplein. Op loopafstand bevindt zich metro- en regionaal busstation Zuidplein, de volgende metrolijnen gaan vanuit Zuidplein:
Metrolijn E gaat van Zuidplein iedere 10 minuten richting Blijdorp (Noord; en dan nog verder naar Leidschendam en Zoetermeer)
metrolijn D gaat van Zuidplein iedere 10 minuten naar Rotterdam Centraal.

Per auto is de locatie goed te bereiken vanaf het Centrum van Rotterdam via de Erasmusbrug of Maastunnel. De snelweg A29 is binnen enkele minuten te bereiken en de snelweg A15 is ook gelegen op steenworp afstand.

Ligging:
Het kantoorverzamelgebouw “Zuid” ligt tegenover winkelcentrum Zuidplein. Vanwege de nabije ligging van het metro- en busstation Zuidplein is de bereikbaarheid per openbaar vervoer zeer goed. De ringweg om Rotterdam is via de Vaanweg (zuidelijk) alsmede Strevelsweg (westelijk) goed en snel bereikbaar. Het centrum van Rotterdam is bereikbaar middels de Maastunnel of de Erasmusbrug.


Gezondheidscentrum Zuidplein
Strevelsweg 700/150 (1e etage)
3083 AS Rotterdam

Aanmeldwachttijd:

Rotterdam bggz Volwassen                 16 weken
Rotterdam sggz Volwassen                 Tijdelijk niet mogelijk


Behandelingswachttijd na intake:                  

Rotterdam bggz Volwassen                 0 weken    
Rotterdam sggz Volwassen                 Tijdelijk niet mogelijk    


Belangrijke informatie voor Kind & Jeugd:
Wij hebben op dit moment geen kind en jeugd therapeut in Rotterdam.

Toelichting:
Aanmeldwachttijd is het aantal weken tussen het moment dat u zich aanmeldt en het intake gesprek.
Behandeltijd is het aantal weken tussen de intake en de start van de behandeling.
Ook is de wachttijd afhankelijk van de budgetafspraken die wij met uw verzekering hebben kunnen maken. De praktijk onderneemt het uiterste om de wachttijden te beperken.

Wachtlijstbemiddeling:

“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, en of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Beste cliënt,

Vanaf 20 mei 2021 is het niet meer mogelijk om u aan te melden voor een behandeling in de SGGZ bij Silver Psychologie. In de afgelopen tijd zijn onze wachttijden in de S-GGZ namelijk erg opgelopen. We zien ons daarom genoodzaakt om tijdelijk een aanmeldstop in te stellen voor al onze locaties. Uiteraard doen wij er tijdens de aanmeldstop alles aan om onze wachttijden te verlagen.
Wij adviseren om u bij een andere praktijk aan te melden voor een behandeling in de S-GGZ. Voor de Generalistische Basis-GGZ (BGGZ) kunt u zich nog steeds bij ons aanmelden.
U kunt ook contact opnemen met de afdeling Wachtlijstbemiddeling van uw zorgverzekeraar. De contactpersoon van die afdeling zal samen met u bekijken bij welke praktijk u terecht kunt.

Contact gegevens Wachtlijstbemiddeling per zorgverzekeraar:

  1. VGZ wachttijdbemiddeling aanvragen: 088 – 131 1611, ma-vrij 8:30- 17:00 uur.
  2. Zilveren Kruis wachttijdbemiddeling aanvragen: 071-364 0280, ma-vrij 8:00-18:00 uur.
  3. CZ Zorgteam wachttijdbemiddeling aanvragen: 013-594 9110.
  4. Menzis wachttijdbemiddeling aanvragen: 088-222 4042, ma-vrij: 08:30-17:00 uur.
  5. DSW wachttijdbemiddeling aanvragen: 010 – 2 466 466, ma-vrij: 08:00-17:30 uur.
  6. Zorg en Zekerheid Wachtlijstbemiddeling aanvragen:
  7. ENO: informatie over bemiddeling te vinden op de pagina van het label.
  8. ONVZ Wachtlijstbemiddeling aanvragen: 0800-022 1450, ma-vrij: 8:30-17:30 uur.

Bent u eerder aangemeld en staat u op onze wachtlijst voor SGGZ?

Ook dan kunt u nagaan of u bij een andere praktijk eerder terecht kunt, eventueel met behulp van wachttijdbemiddeling van uw zorgverzekeraar. We vragen u om het ons te laten weten als u elders in behandeling gaat. Blijft u op onze wachtlijst, dan nemen wij contact met u op zodra wij uw behandeling kunnen inplannen.

Onze excuses voor het ongemak.

Per 8 oktober 2021

Ondanks dat de gepubliceerde wachttijden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand zijn gekomen kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze publicatie.